Ste pripravljeni na novo karierno avanturo? Vabljeni na 2. Karierni sejem, ki bo potekal v Kamniku v Športni dvorani, dne 9. novembra 2023! Dogodek je organiziran v sodelovanju s Podjetniškim klubom Kamnik in Občino Kamnik ter predstavlja izjemno priložnost za odkrivanje obetavnih možnosti zaposlitve in kariernega razvoja.

Kje in kdaj?
Četrtek, 9. november 2023
Čas: 8.00 – 18.00 ure
Lokacija: Športna dvorana Kamnik 

Kaj vas čaka na sejmu?

Dopoldne: Posebno doživetje za osnovnošolce iz Kamniških osnovnih šol. Priložnost za spoznavanje različnih poklicev, interaktivne delavnice ter navdihujoče predstavitve podjetij.
Popoldne: Osvežilna izkušnja za dijake, iskalce zaposlitve in vse ostale zainteresirane. Priložnost za povezovanje z lokalnimi podjetniki, odkrivanje raznolikih kariernih možnosti ter iskanje novih izzivov.

Cilj dogodka:
Na 2. Kariernem sejmu želimo povezati mlade, iskalce zaposlitve in tudi tiste, ki razmišljajo o spremembi karierne poti z uspešnimi podjetji, ki delujejo v Kamniku in bližnji okolici. Namen sejma je predstaviti širok nabor delovnih mest in možnosti kariernega razvoja, ki so na voljo v našem domačem kraju. Vabimo vas, da spoznate izjemno ponudbo podjetij ter odkrijete možnosti zaposlitve, ki jih prinaša naša regija.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za:

  • Spoznavanje perspektivnih poklicev in podjetij
  • Raziskovanje zanimivih kariernih poti
  • Ustvarjanje dragocenih povezav za vašo prihodnost

Sejem je brezplačno odprt za vse generacije, zato vabljeni, da se nam pridružite in se prepustite navdihujočemu kariernemu doživetju!

Več informacij sledi v kratkem in prijave nas kontaktirajte na info@podjetniskiklub.si ali na 040 665 343 (Nika Škrjanec).

Veselimo se vaše prisotnosti na 2. Kariernem sejmu v Kamniku!

Vaši organizatorji 2. Kariernega sejma v Kamniku