Ste pripravljeni na novo karierno avanturo?

Vabljeni na 2. Karierni sejem, ki bo potekal v Kamniku v Športni dvorani, dne 9. novembra 2023! Dogodek je organiziran v sodelovanju s Podjetniškim klubom Kamnik in Občino Kamnik ter predstavlja izjemno priložnost za odkrivanje obetavnih možnosti zaposlitve in kariernega razvoja.

Sejem, ki združuje podjetnike in organizacije, ki so v javnem interesu, poteka pod častnim pokroviteljstvom Župana Občine Kamnik, g. Mateja Slaparja ter podjetji Exoterm-it d.o.o. ter Iskra Mehanizmi d.o.o.

Kje in kdaj?
Četrtek, 9. november 2023
Čas: 8.00 – 18.00 ure
Lokacija: Športna dvorana Kamnik 

Kaj vas čaka na sejmu?

Dopoldne: Posebno doživetje za osnovnošolce iz Kamniških osnovnih šol. Priložnost za spoznavanje različnih poklicev, interaktivne delavnice ter navdihujoče predstavitve podjetij.
Popoldne: Osvežilna izkušnja za dijake, iskalce zaposlitve in vse ostale zainteresirane. Priložnost za povezovanje z lokalnimi podjetniki, odkrivanje raznolikih kariernih možnosti ter iskanje novih izzivov.

Cilj dogodka:
Na 2. Kariernem sejmu bomo povezali mlade, iskalce zaposlitve in tudi tiste, ki razmišljajo o spremembi karierne poti z uspešnimi podjetji, ki delujejo v Kamniku in bližnji okolici. Namen sejma je predstaviti širok nabor delovnih mest in možnosti kariernega razvoja, ki so na voljo v našem domačem kraju. Vabimo vas, da spoznate izjemno ponudbo podjetij ter odkrijete možnosti zaposlitve, ki jih prinaša naša regija.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za:

  • Spoznavanje perspektivnih poklicev in podjetij
  • Raziskovanje zanimivih kariernih poti
  • Ustvarjanje dragocenih povezav za vašo prihodnost

Sejem je brezplačno odprt za vse generacije, zato vabljeni, da se nam pridružite in se prepustite navdihujočemu kariernemu doživetju!

Seznam sodelujočih podjetij na 2. Kariernem semu se nahaja tukaj!

Veselimo se vaše prisotnosti na 2. Kariernem sejmu v Kamniku!

Vaši organizatorji 2. Kariernega sejma v Kamniku