Avtomehanika Cotman Igor s.p.

O podjetju

AVTOMEHANIKO COTMAN IGOR s.p. je 28. julija 1985 ustanovil njen lastnik in direktor Igor Cotman z namenom servisnega vzdrževanja in popravil dostavnih in gospodarskih vozil. Leta 1990 se je družba strateško odločila, da se v svoji dejavnosti osredotoči predvsem na vozila blagovne znamke Mercedes Benz, katere tržni delež je med največjimi na slovenskem trgu ter da se zaradi vse večje tehnološke zahtevnosti pri popravilih in vzdrževanju modernih komercialnih vozil, specializira za proizvode enega največjih proizvajalcev komercialnih vozil ne samo v Evropi temveč v svetovnem merilu.

Široka produktna paleta komercialnih dostavnih in tovornih vozil Mercedes-Benz družbi AVTOMEHANIKA COTMAN IGOR s.p. zagotavlja tako dolgoletno varnost kot tudi pozitiven družbeni ugled v slovenskem gospodarskem okolju.

Naše poslanstvo

Poslanstvo družbe Avtomehanika Cotman Igor s.p. je zagotavljanje uporabnikom dostavnih in gospodarskih vozil sodoben servis celovitih in strokovnih storitev. Naša prednost je predvsem v individualnem pristopu k potrebam in zahtevam naših strank in zaradi naše fleksibilnosti tudi v hitrem prilagajanju spremembam na tržišču. Zavedamo se, da je delovanje družbe na tak način močno le, če bodo tak pristop sprejeli in izvajali vsi zaposleni. Iz tega razloga pa bomo poleg kontinuiranemu posvečanju pozornosti do zadovoljstva naših strank, posvetili veliko pozornost tudi zadovoljstvu naših sodelavcev. Želimo zaposlovati ljudi, ki so strokovno usposobljeni in svoje delo opravljajo z zadovoljstvom. Ker je znanje velika konkurenčna prednost, želimo v naših sodelavcih vzpodbuditi željo po kontinuiranem izobraževanju in jim to tudi omogočiti.

Vizija podjetja

Vizija družbe Avtomehanika Cotman Igor s.p. je postati sodoben, z vrhunsko opremo in znanjem opremljen servis za dostavna in gospodarska vozila Mercedes Benz in ostalih vodilnih evropskih znamk ter eden od boljših servisov te vrste v Republiki Sloveniji. Do uporabnikov naših storitev želimo ustvariti kvaliteten in zaupanja vreden dolgoročen odnos, ki bo temeljil na obojestranskem zadovoljstvu. Znotraj družbe pa želimo ustvariti ustvarjalno okolje, ter tako organizacijsko klimo, da se bodo zaposleni počutili varno in predvsem ustvarjalno.

Več informacij o podjetju Avtomehanika Cotman lahko najdete na spletnem naslovu cotman-servis.com.