COP d.o.o.

IZDELAVA IZDELKOV IZ PLOČEVINE, PREBIJANJE, PERFORIRANJE, UPOGIBANJE, VARJENJE NA NAJSODOBNEJŠIH STROJIH


Kakovostni produkti

Naša specialnost so majhne in srednje serije izdelkov kot so razna ohišja, podsestavni deli za stroje ali avtomate, razne kovinske konstrukcije, omare, vse v dokaj zahtevni obliki. COP d.o.o. je podjetje v privatni lasti, usmerjeno v proizvodnjo visokokvalitetnih izdelkov iz pločevine po konkurenčnih cenah.


Večletne izkušnje

Večletne izkušnje, najprej pod imenom Iskra AVN, od leta 1994 pa COP d.o.o. nas uvrščajo v podjetja, ki mu zaupajo stranke tako doma, kot zlasti na zahtevnem zahodnoevropskem trgu. Naša velika prednost je velika fleksibilnost, strokovnost, odzivnost, ki jo s skoraj 30 zaposlenimi na cca. 2000 m2 in sodobno opremo nudimo našim strankam. Vedno smo v stiku z razvojem tehnologij kajti le s tem našim strankam nudimo kvalitetno podporo.


100 ZADOVOLJNIH STRANK

Naše stranke so velika in uspešna podjetja iz celega sveta. Še posebaj smo osredotočeni na Europske države in Nemčijo. Naše reference so zadovoljne stranke doma in v tujini – Nemčija, Švica, Italija, Avstrija. Več kot 70% naših uslug nudimo v državah Evropske unije Pohvalimo se lahko s certifikatom vodenja kakovosti ISO 9001.


Strategija

Strategija podjetja je usmerjena v razvoj in tehnologijo. Obdelujemo pločevino od 0,8 – 5 mm, jeklene plošče, pocinkamo, aluminij, nerjaveče (inox) plošče. Nudimo uslugo predelave oziroma obdelave pločevine za Slovensko, Nemško,Švicarsko, Avstrijsko in Italijansko tržišče. Imamo lasten razvojni oddelek, ki nam zagotavlja kakovostne in brezhibne izdelke, obenem pa tudi stalno in sprotno kontrolo naših izdelkov. Nudimo pomoč pri razvoju izdelkov.


Več informacij o podjetju COP d.o.o. lahko najdete na spletnem naslovu copdoo.si.