Dom-Titan d.d.

Reference in 100-letna tradicija

DOM-TITAN d.d. je vodilno slovensko podjetje na področju proizvodnje izdelkov za mehansko varovanje vrat in ključavnic za pohištveno industrijo.

Smo eno redkih podjetij, ki se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo. Odlikujejo nas odlične reference in prepoznavna ter uveljavljena blagovna znamka.

V neposredni bližini podjetja imamo tovarniško trgovino, v kateri nudimo poleg ugodne in celovite ponudbe vdolbnih ključavnic, profilnih cilindrov in vidnega okovja (varnostni ščiti HOPE, DICKMAN) tudi produkte sestrskih firm »DOM Security«, izdelavo ključev, popravila profilnih cilindrov, itd.

Rezultati intenzivnega razvoja, ki ga opravljamo na naprednem 3D programu One-space-modeling in 2D programu One-space-drafting ter vlaganj, se kažejo v številnih novih, varnejših profilnih cilindrih in novih varnostnih ključavnicah, ki jih uspešno tržimo na zahodnem trgu.

Certifikat ISO 9001Zaradi zahtevnosti zahodnega trga je DOM-TITAN skoraj v celoti prešel na proizvodnjo ključavnic in profilnih cilindrov po EN in DIN standardih ter se tako prilagodil evropskim normam. V proizvodnem procesu investiramo v sodobne, računalniško podprte tehnologije, ki nam omogočajo izdelavo še zahtevnejših izdelkov in večjo kvaliteto v proizvodnji.


Medsebojno povezano zaklepanje

DOM-TITAN v sodelovanju s francoskim podjetjem DOM-RONIS predstavlja skupino izdelkov, s pomočjo katerih se na mehanski način zagotavlja varovanje okolja, v katerem se izvajajo dela. Preprečili bodo marsikatero poškodbo pri delu z elektromehanskimi napravami, posegih v elektro omaricah, instalacijah, idr., tako na ljudeh, kakor na opremi.

Z upoštevanjem vseh varnostnih vidikov in pravil varovanja se izdelajo mehanska varovala (ključavnice), katera so povezana v hierarhično strukturo operacij in preprečujejo kakršnokoli prekoračitev pravil. Sistem sloni na temelju „ujetega“ in „svobodnega“ ključa.

Več informacij o podjetju Dom-Titan lahko najdete na spletnem naslovu www.titan.si.