Elektrina d.o.o.

Inovativne rešitve

Elektrina je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja z razvojem elektronike in programske opreme. Naše inovativne rešitve so vgrajene v pametne izdelke za različna področja, kot so inteligentne zgradbe, energetika, avtomatizacija, igralništvo, itd. Izdelki za končne kupce, v katerih so vgrajene naše rešitve, se tržijo po vsem svetu.


Izkušnje in najnovejše tehnologije

V podjetju smo zaposleni strokovnjaki s področja elektrotehnike, računalništva in naravoslovja. Naše delo temelji na inovativnem združevanju izkušenj in najnovejših tehnologij. Svojim naročnikom nudimo celostno storitev od zasnove, implementacije, produktizacije in proizvodne logistike do organizacije poprodajnih aktivnosti.

Povezujemo se z vodilnimi proizvajalci elektronskih komponent in programske opreme. Veliko pozornost posvečamo razširjanju in poglabljanju svojih kompetenc in znanja.


Zgodovina podjetja

Podjetje je bilo v sedanji pravni obliki ustanovljeno leta 2005, vendar začetki podjetja segajo v sredino devetdesetih let. Podjetje vse od ustanovitve izkazuje stabilno rast, kar je garancija vsem morebitnim naročnikom in partnerjem.


Storitve

Elektrina je pravi naslov za vse, ki potrebujejo inovativne, tehnološko dovršene, kakovostne, zanesljive in svojim zahtevam prilagojene rešitve na področju elektronike in programske opreme.


Dejavniki uspešnosti

  • Dinamičen, kreativen in usposobljen tim strokovnjakov.
  • Poglobljena znanja na področju razvoja elektronike, programske opreme, avtomatike in regulacij ter sistemske integracije.
  • Procesni pristop od analize problema, načrtovanja in razvoja rešitve do produktizacije in poprodajnih aktivnosti.
  • Oblikovanje rešitve na podlagi standardnih gradnikov (building blocks) in industrijskih standardov.

Več informacij o podjetju Elektrina lahko najdete na spletnem naslovu www.elektrina.si.