Emisija d.o.o.

Predstavitev

E-misija je v 20 letih obstoja doživela evolucijo od klasičnega ponudnika strojne opreme, do sedanje oblike inženiringa za mala in srednja podjetja, ter zahtevnejše domače uporabnike.


Potrebe po strojni in programski opremi

Podjetje mora imeti za obvladovanje informatike ustrezno strojno in programsko opremo. Kako naj izgleda strojna oprema in katero programsko opremo uporabiti, je vedno težko vprašanje tako za uporabnika kot za nas, ki vam s poznavanjem razpoložljivih možnosti lahko svetujemo in s tem prihranimo tudi nekaj denarja. Če se bomo zadosti spoznali in bomo poznali vaše delovne procese, bomo skupaj lahko optimalno izbirali orodja tudi glede na vaše finančne zmožnosti.


Vse kar podjetje potrebuje

Verjetno vsi poznate probleme, ko se med dobaviteljem strojne in programske opreme bijejo pogovori, kdo je odgovoren za napake, ki jih je uporabnik prijavil. Zato pri nas zagovarjamo možnost, da vam mi dobavimo večino potrebne opreme. Za večino vaših potreb poskrbi en sam telefonski klic.


Programi za vodenje podjetja

Pri izbiri programov za vodenje podjetja smo v svoji zgodovini imeli pestre izkušnje. Najbolje, da se čimprej zaveste, da programa, s katerim bi bili 100% zadovoljni na trgu ni..

Od leta 2009 dalje vam lahko postrežemo s cenovno ugodnim in tehnično in tehnološko ne preveč zahtevnim programom, ki pa funkcionalno omogoča več, kot nudi konkurenca. S programom Strateg je možno uporabljati pakete od vele do maloprodaje, skladiščno poslovanje, plačila, sama zasnova pa za doplačilo omogoča enostaven vklop na web trgovino ali ceno B2B.


Več informacij o podjetju Emisija d.o.o. lahko najdete na spletnem naslovu www.e-misija.si.