Moja kava d.o.o.

Pražarna

Naše poslanstvo je iskanje najkvalitetnejših in sezonskih kav. Verjamemo, da je pri tem zelo pomembno sodelovanje z vsemi, ki so vpleteni v pot kavnega zrna od drevesa do skodelice. Zato imamo direktne kontakte. Z njimi sodelujemo in sledimo procesom, katerim je kava podvržena pred vstopom v pražarno. Praženje je zelo odgovoren proces, zato se nenehno učimo, ter raziskujemo, saj želimo pri praženju ohraniti potencial in karakteristike zelenega zrna.

Kavarna

Kavarna STOW je usmerjena v ponudbo sveže pražene Speciality kave. Našim gostom želimo omogočiti okušanje kav na način, kot ga do sedaj niso bili vajeni. Poleg sezonskih kav imamo redno v ponudbi tudi limited serije eksotičnih, redkih sort, cascaro in kavne cvetove. V kavarni mesečno organiziramo tudi delavnice in dogodke.

Akademija

Z več kot 20 letnimi izkušnjami v svetu kave, smo ustanovili dve Akademiji – eno v Mariboru in drugo v Kamniku, ter postali vodilna izobraževalna organizacija na tem področju. Tečaje organiziramo za usposabljanje tako visoko kvalificiranih baristov, kot tudi za širjenje znanja ljubiteljem kave. Z dostopom do najboljših virov Speciality kave, zagotovimo trenerji na akademiji in mikro pražarna STOW možnost s spoznavanjem z zelo redkimi sortami, posebno procesiranimi in preprosto izjemnimi sezonskimi kavami.


Več informacij o podjetju Gastpro d.o.o. (Dragarjeva ulica 9, Rodica, 1230 Domžale, GSM 041/744-573) lahko najdete na spletnem naslovu www.stow.si in www.gastpro.si