Goldi d.o.o.

Družinsko podjetje

Goldi d.o.o. s sedežem v Godiču pri Kamniku je majhno družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990. Franc in Marjeta Košir sta dejavnost pričela z distribucijo izdelkov Droge Portorož in nadaljevala s prodajo sladoledov Sanson. Danes je pomemben segment dejavnosti podjetja distribucija gastro programa Droge Kolinske in Podravke – pestre ponudbe izdelkov za gostinske lokale, hotele, šole, bolnice in menze različnih blagovnih znamk.

Bencinski servis in avtopralnica

Na Perovem v Kamniku ima podjetje OMV bencinski servis s franšizno trgovino, v sklopu katerega obratujejo avtopralnica Delfin, kjer lahko po ugodnih cenah poskrbite za brezhiben videz svojega avtomobila, in Bar pri Koširju, v katerem strankam postrežejo z osvežilnimi pijačami, vrhunsko kavo in toplimi, sveže pečenimi francoskimi rogljički.
Dejavnost podjetja Goldi je tudi prodaja in razvoz zelo kakovostnega OMV-jega kurilnega olja OMV Futur Plus in dizelskega goriva OMV Sprint diesel, ki bo pripomoglo k manjši porabi vašega avtomobila.

Jahalna šola

V Godiču pri Kamniku pa se nahaja šola jahanja Kocjanov hlev. Vsi ljubitelji konj in jahanja toplo vabljeni na začetniške in nadaljevalne tečaje v prelepem objemu narave, s prijaznimi, strokovno usposobljenimi inštruktorji.

Več informacij o podjetju Goldi lahko najdete na spletnem naslovu www.goldi-kamnik.si.