IR Image

Naše delo so zgodbe

»Pristajamo v Mestu komunikacij. Vreme je sončno in nabito s pozitivno energijo. Želimo vam obilo uspeha in hvala, ker ste leteli z aIR IMAGE 20,« je z globokim glasom dejal pilot, medtem ko je letalo elegantno polzelo skozi zrak in se približevalo Mestu komunikacij.

Mesto je počasi začelo dobivati svojo obliko: na trgu vodenja projektov je potekala živahna izmenjava informacij, najboljši mediji so iskali svoj prostor na medijskem trgu, v kreativni coni žarnice kljub močnemu soncu kar niso nehale svetiti, v visoki mestni hiši je bil miren dan, v galeriji projektov so si številni obiskovalci navdušeno ogledovali najboljša oglaševalska dela, administrativna soseska se je utapljala pod goro papirjev, medtem ko so na aleji Modrih novic že od jutra pridno objavljali nove aktualne novice.

Naše delo so zgodbe – zgornja je naša, sicer jih ustvarjamo za naše naročnike in njihove kupce. Zgodbe, ki gradijo imidž blagovne znamke in/ali prodajajo izdelke in storitve.


20 let popolnih storitev

Komunikacijska agencija IR IMAGE – mi ji rečemo Mesto komunikacij – poskrbi za celovito komunikacijo vašega podjetja na tržišču. Od zgolj vizitke, letaka, brošure, oglasa, radijskega, televizijskega in spletnega oglaševanja, pojavljanja in upravljanja vaših profilov na družbenih omrežjih do celostne grafične podobe, celostne komunikacijske strategije ali strateškega načrtovanja in upravljanja blagovnih znamk. V 20 letih nam zaupajo naročniki, kot so Merkur zavarovalnica, Knauf Insulation, SOP, Spekter, Kamini Kočevar, Mladinska knjiga, Evostil, Topdom in mnogi drugi.


Aktualne novice – Modre novice

Poseben del našega mesta predstavlja aleja Modrih novic – regionalne revije, ki že 19. leto brezplačno prihaja v prav vse domove Kamničank in Kamničanov, Domžalčank in Domžalčanov, Mengšank in Mengšanov, Trzink in Trzincev ter Komendčank in Komendčanov – vedno z aktualnimi novicami, zanimivimi intervjuji in ostalimi (razvedrilnimi) informacijami.

Bodite tudi vi del naše zgodbe. Dobrodošli v Mestu komunikacij. Več na www-ir-image.si in na www.modre-novice.si