Nektar Natura d.o.o.

O PODJETJU NEKTAR NATURA

Nektar Natura je dobavitelj naravnih brezalkoholnih pijač in sistemov za točenje pijač v segmentu HORECA (gostinstvo in hotelirstvo).


Kakovost

Velikost našega podjetja nam omogoča tako izdelavo sistemov za distribucijo pijač po naročilu naših strank kot tudi zaupanje s strani največjih hotelskih sistemov. Kakovost naših naravnih sokov in brezalkoholnih pijač vas bo prepričala, da imamo izbran okus in najboljše recepte za mešanje pijač.

Zanesljivost in prilagodljivost sistemov za točenje pijač, ki izpolnjujejo vse higienske standarde, vas bosta prepričali, da imamo znanje in prave izdelke.

Optimalna oskrba in podpora 24/7 naše servisne ekipe, ne glede na to, kje ste, vas bosta prepričali, da vam lahko pomagamo, kadar koli nas potrebujete.


Konkurenčnost

Velikost ni nujno največja prednost; biti prilagodljiv pa je. Zato naše rešitve niso enotne, pač pa prilagojene posameznemu trgu in segmentu, tudi vašemu.

Splošne rešitve ne ustrezajo vašim potrebam? Naše podjetje lahko za vas razvije poseben okus sokov, ki izhaja iz vašega okolja in kulture ter temelji na strukturi vaših gostov, ki so najpomembnejši.

Visoki higienski standardi HACCP niso le okras na steni. Za nas predstavljajo osnovno načelo, na podlagi katerega vam pomagamo ohranjati zadovoljstvo vaših gostov tako, da se bodo vedno znova vračali k vam.

Prepričani smo, da potrebujete sistem, ki bo zanesljivo deloval 24/7. Zato smo prevzeli odgovornost za sistem točenja pijač in zlasti kakovost napitkov, ki jih uživajo vaši gostje.


POSLANSTVO

Nektar Natura zagotavlja optimalno dobavo brezalkoholnih pijač svojim poslovnim partnerjem v HORECA segmentih, ki zagotavljajo najvišjo možno dodano vrednost.

Naše inovativne rešitve za točenje pijač, ki so v celoti prilagojene potrebam naših strank in njihovih gostov, ter naše visoko zanesljive storitve zagotavljajo maksimalno izrabo prostora in virov, ki so namenjeni točenju pijač.

Kakovostni sadni sokovi, napitki in gazirane pijače nudijo osvežitev gostom naših partnerjev in tako v celoti zadovoljijo njihove potrebe.


Več informacij o podjetju Nektar Natura d.o.o. lahko najdete na spletnem naslovu www.nektarnatura.eu.