Palmieri d.o.o.

Bogata tradicija

Družinsko podjetje Palmieri se ponaša s 500-letno tradicijo pridelovanja oljčnega olja, pri kateri se izkušnje, znanje in prefinjen občutek za gojenje oljk ter stiskanje njihovih plodov prenašajo iz generacije v generacijo.


Nove dogodivščine

V letu 2011 se je podjetje podalo na novo dogodivščino s še eno od družinskih tradicij – pridelovanje Refoškovega deserta. Le tega pa smo, po nekaj letih uspešne prodaje, v sodelovanju s strokovnjaki Biotehnične fakultete, Fakultete za dizajn in priznanimi kuharskimi mojstri, nadgradili s prvovrstnimi okusi in ustvarili kolekcijo štirih okusov, med katerimi je Refoškov desert z belim tartufom postal novost doma in v svetu.


Bogata paleta okusov

V zadnjem letu smo obogatili tudi kvalitetno deviško oljčno olje z dodatki kot so 24K zlato, srebro in beli tartufi ter tako s Premium kolekcijo deviških oljčnih olj predstavili svetu še eno novost na področju vrhunske kulinarike in estetike.

Tako desertna vino kot premium oljčna olja smo uspešno predstavili svetu na platformah za množično financiranje Indiegogo in Kickstarter.


Več informacij o podjetju Palmieri d.o.o. lahko najdete na spletnem naslovu www.palmieri.si.