Avtoličarstvo in avtokleparstvo Papež
Avtoličarstvo in avtokleparstvo Papež je družinsko podjetje s tradicijo, ustanovljeno leta 1986, s sedežem na Podjelšah – Kamnik. Naša glavna storitvena dejavnost so avtoličarske in avtokleparske storitve za vse znamke osebnih, tovornih kot tudi motornih in gradbenih vozil. Sklenjene imamo tudi pogodbe z vsemi zavarovalnicami. Opiramo se na izkušnje in znanje ter dajemo velik poudarek na profesionalno in kvalitetno opravljeno storitev. Znanje neprestano nadgrajujemo z novimi tehnologijami na področju barv, lakov ter tehnike njihove uporabe.

Naša vizija:

  • zagotavljanje visoko kvalitetnih storitev v dogovorjenih rokih
  • prisluhniti strankinim željam
  • konkurenčne cene
  • slediti novostim na trgu

Znanje nenehno nadgrajujemo, saj zaposlene ves čas dodatno izobražujemo. Delavci so pozitivno naravnani in imajo izkušnje za izvedbo najzahtevnejših popravil z najnovejšo tehnologijo in materiali. Radi sprejmemo v naš obrat tudi mlade iz šole, ki opravljajo obvezno šolsko prakso.

Radi podpiramo lokalni šport in podpiramo KGT Papež, Tekaški pokal občine Kamnik ter Zimsko ligo na Sveti Primož. Bili smo ponosni sponzor Svetovnega prvenstva na Veliko planino in bomo ponovno priredili Evropsko prvenstvo v gorskih tekih na Veliko planino leta 2017.

Naš slogan: »Ko v nesreči nisi sam . . . Ponujamo vam pomoč in usluge!«

Kontakt:
Nina Papež Potokar
GSM: 031-683-016


Več informacij o podjetju Avtoličarstvo in avtokleparstvo Papež lahko najdete na spletnem naslovu www.informacija.net.