Prima plast d.o.o.

Zgodovina podjetja

V našem podjetju že 50 let izdelujemo kakovostne izdelke iz termoplastičnih mas – zaščito za avtomobilsko industrijo v proizvodnji, agrofolije, termokrčljive folije, UV stabilizirane folije, ESD folije, folije za pakiranje peletov in praškastih kemikalij, parapropustne folije in ostale izdelke.


Kakovost

Če iščete naštete izdelke, ste se obrnili na pravi naslov. Naši izdelki so izredno kakovostne izdelave, saj v celoten postopek vlagamo ogromno energije ter odlične materiale. Da v procese kakovosti vlagamo ogromno, potrjujejo tudi certifikati za standarde ISO 9001:2008 in ISO 14001:2004. Zagotavljam vam, da boste ob morebitnem naročilu z našimi izdelki zelo zadovoljni, kar lahko potrdijo tudi naše stalne stranke.


Reference

Z nami sodelujejo velika imena avtomobilske industrije kot so BMW, Audi, Faurecia in Lear. S pakirnimi izdelki in vrečkami zalagamo slovenske proizvajalce in trgovce, kakor tudi proizvajalce in trgovce v ZDA, Veliki Britaniji, Italiji, Švici, Avstriji, Slovaški, Madžarski, Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški.


Več informacij o podjetju Prima plast d.o.o. lahko najdete na spletnem naslovu www.primaplast.si.