Polnilnica vode902

O nas in kako je nastala

Večinski lastnik in upravljalec polnilnice vode902 je Matevž Zavolovšek. Z Matevžem sodelujeva še od časov, ko polnilnice še ni bilo, pač pa je na mestu, kjer zdaj stoji polnilnica stala stara gostilna s katero je Matevž začel svojo poslovno pot. Meni osebno je bil projekt vode vedno dodaten izziv in na nek način izlet na področje, ki mi ni bilo najbolj domače, ker sem po poklicu informatik. Morda je prav zato težko opisati tisti čas in veselje, ko sva dobila prvo analizo iz Celja in s tem potrditev moje teze, da boljše vode še nisem pil. Zgodba se je nadaljevala kot je to običajno z zbiranjem denarjem in z mnogimi pogovori z bankami, ki so takrat raje financiradle managerske odkupe, kot pa v proizvodnje, … pa potem z gradbenimi in tehnološkimi načrti, … do dokončne vzpostavitve polnilnice z vso tehnologijo. Kakorkoli je bilo in je še vedno včasih težko, sva skupaj z Matevžem precej ponosna na to, kar smo naredili. Najbolj z veseljem pa navdaja misel, da imamo vir ene od najčistejših ustekleničenih vod v celi Evropi. Prodaja raste dobro, v Sloveniji sicer nismo pretirano agresivni, vendar s kvaliteto kakršno imamo ni tako zelo težko prodirati tudi na bolj zahtevne trge. Tja, kamor vsak ne more. S prodajo se v zadnjem času intenzivno usmerjamo izven Slovenije.


Voda902

Izvirska Voda902, po svoji sestavi in čistosti spada v skupino najbolj čistih naravnih izvirskih voda v Evropi. Njeno ime izhaja iz dejstva, da se polni na 902 metrih nadmorske višine v Kamniških Alpah. Samo kvaliteto potrjuje osem zlatih in ena srebrna medalja na mednarodnem ocenjevanju AGRA in veliko število zadovoljnih uporabnikov. Smo tudi dobitniki certifikata Gospodarske Zbornice Slovenije – Excellent SME, ki označuje dobra podjetja z dobro bonitetno oceno in dobrimi plačilnimi navadami. V letu 2015 je voda902 po treh zaporednih zlatih medaljah postala edina voda v Sloveniji z naslovom “Šampion kakovosti” AGRA 2015.


Zadovoljstvo strank

Polnilnica ima koncesijo za polnjenje vode po novih EU standardih, in je tako po kvaliteti vode, kot tudi tehnologiji polnjenja v vrhu evropskih polnilnic vode. Zadovoljstvo naših strank potrjuje dejstvo, da ima polnilnica že več kot 1200 odjemalcev, ki uspešno prodajajo našo vodo in vodo z okusi. Poleg Slovenije smo prisotni tudi na trgih Hrvaške, Avstrije, Nemčije in Skandinavije. Zadnje tržne analize narejene na Danskem potrjujejo zadovoljstvo uporabnikov, saj se jih je med naključnimi 100 preizkuševalci, ki so preizkušali 10 vzorcev ustekleničenih vod, kar 54% odločilo za vodo 902 kot najboljšo med ponujenimi.


Več informacij o polnilnici vode902 lahko najdete na spletnem naslovu www.voda902.com.