Zarja Elektronika

Zaupajte izkušnjam – pol stoletja najzahtevnejših tehničnih rešitev

Zarja Elektronika je vodilno slovensko podjetje na področju tehničnega varovanja z delovanjem v širši regiji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1969, ko je majhna skupina navdušencev začela z razvojem, proizvodnjo in montažo protivlomnih sistemov. Od davnih začetkov pa do danes se je Zarja Elektronika preko vztrajnega dela, lastnega znanja in razvoja, nenehnega strokovnega izpopolnjevanja, sledenja svetovnim trendom in izvedbe tehnično najzahtevnejših projektov, razvila v dinamično vodilno strukturo z več kot 60 zaposlenimi.


Vam na uslugo

Poslanstvo podjetja je ponuditi uporabnikom kar največjo tehnično varnost pred posledicami požara, vloma, kraje, ropa, uhajanja plina, razlitja tekočine ali drugimi neprijetnimi dogodki.


Lastno znanje, proizvodi in storitve

Širok spekter naprav in sistemov lastnega razvoja ter proizvodnje nam omogočajo veliko prilagodljivost uporabnikovim željam in potrebam. Komponente sistema so med seboj enostavno združljive, sistem pa nadgradljiv. Poljubno prilagodljiva ni le velikost sistema ampak tudi njegova funkcionalnost (vlom, javljanje požara in alarmiranje, zaznavanje plina, zaznavanje razlitja, video nadzor …). Nabor lastnih izdelkov dopolnjujemo s komponentami vodilnih svetovnih proizvajalcev opreme za tehnično varovanje.


”Varno v Nov Dan”

Več informacij o podjetju Zarja Elektronika lahko najdete na spletnem naslovu www.zarja.com.