Matjaž Jug, 8. predsednik Podjetniškega kluba Kamnik

G. Matjaž Jug je bil za predsednika Podjetniškega kluba Kamnik izvoljen na 10. skupščini, ki je potekala 28. maja 2024.

Novoizvoljeni predsednik kluba, g. Matjaž Jug, je ob svojem imenovanju izrazil hvaležnost za zaupanje in napovedal nadaljevanje uspešnega dela ter uvajanje novih projektov, ki bodo še naprej krepili vlogo Podjetniškega kluba Kamnik v lokalni skupnosti in širše.

V svojem enoletnem mandatu želi kot 8. predsednik Podjetniškega kluba Kamnik nadaljevati aktivnosti kluba, kot so Karierni sejem ter Produktni start-up vikend, ki se ga organizira v sodelovanju s KIKštarterjem. Poudarek pa bi dal tudi na neformalna srečanja članov z dogodki, ki bi bili vezani na šport. Veliko priložnost za razvoj vidi tudi v nadgradnji sodelovanja z Občino Kamnik ter pripravi strategije razvoja podjetništva in gospodarstva v Kamniku ter aktivnosti v okviru Pospeševalnika KIKštarter, kjer bi omogočal pridobivanje dodatnih znanj na področju investicij.

Matjaž Jug dokazuje svojo predanost k ustvarjanju pozitivnega delovnega okolja, ki spodbuja timsko delo, inovativnost in osebni razvoj, obenem pa navdihuje druge, da razvijejo svoje potenciale in dosežejo poslovne uspehe.

g. Matjaž Jug,

direktor podjetja ETC Adriatic d.o.o. in Območja 70, soustanovitelj Greentovcev ter agencije Rapido