Poleg osnovnega poslanstva, ki je pomoč mladim, novim in inovativnim podjetjem ter podjetnikom, druženja ter izmenjave izkušenj med člani kluba, je eden izmed ciljev delovanja podjetniškega kluba Kamnik tudi družbena odgovornost lokalnemu okolju iz katerega izhajamo, zato podpiramo različne lokalne dogodke, povezovanja in projekte.

KIK Štarter – co-working podjetniški center Kamnik – KIK Štarter deluje v prostorih nekdanje Smodnišnice, v neposredni bližini Mladinskega centra Kotlovnica. Poleg uporabe delovnega prostora in opreme, kar je običajno za podobne coworking prostore, ponuja KIK Štarter tudi redna izobraževanja in predstavitve dobrih praks ter stimulativno okolje, vpeto med industrijsko dediščino in kulturnim središčem Kamnika.

Delavnica v okviru KIKŠtarterja.

Delavnica v okviru KIKŠtarterja.


GSŠRM Kamnik – Kot spodbujevalec podjetniškega razvoja mladih sodelujemo z Gimnazijo in srednjo šolo Rudolfa Maistra iz Kamnika, kjer smo prisotni na vsakoletni Karierni tržnici, organiziramo pa tudi druge dogodke za mlade (okrogle mize, predavanja uspešnih kamniških podjetij in podjetnikov,…).

DSC_1980

Predstavitev Podjetniškega kluba Kamnik na Karierni tržnici na GSŠRM Kamnik.


Kamfest – festival z razgledom 
Kamfest, največji poletni kulturni festival v širši kamniški regiji, vsako leto na različna prizorišča v Kamniku pritegne več kot 50.000 obiskovalcev. Program festivala je namreč namenjen vsem starostnim in družbenim skupinam, saj različni odri ponujajo pester žanrski izbor dogodkov – od otroških predstav, preko uličnih in športnih dogodkov lokalnih organizacij, kino projekcij in gledališča, pa vse do koncertov najbolj priznanih glasbenih skupin iz Slovenije in tujine.

Kamfest

Kamfest

podporniki:
Elektrina, Calcit Kamnik

Odbojkarski klub Kamnik je bil ustanovljen leta 1947 in je paradni konj kamniškega šport. V zadnjih petnajstih letih sta bili moška in ženska ekipa skupno petkrat državni prvak ter trikrat pokalni zmagovalci Slovenije.

Odbojkarski klub Kamnik

Odbojkarski klub Kamnik


Odbojkarski klub Kamnik podpira Calcit (generalni pokrovitelj)