201602.25

20 kreativnih let – IR IMAGE

logo_irimage

V komunikacijski agenciji IR IMAGE iz Kamnika letos praznujejo 20-letnico delovanja. Uradno je agencija svojo pot začela že februarja leta 1996, a uradno obeležitev 20. obletnice pripravljajo v letošnjem maju.

Da se pri njih nekaj kuha, so v IR IMAGE-u napovedali že lanskega decembra, ko so na simpatičnih novoletnih darilih (kuhinjska krpa in sestavine za rogljičke v ličnem kozarcu) sporočali tudi, da bo kuhano spomladi 2016. »Priprave na dogodek že potekajo. Zaenkrat lahko izdamo le, da bo veliko glasbe, malo plesa in, seveda, kot se za komunikacijsko agencijo spodobi, tudi dobršna mera kreativnosti,« nam je povedal direktor podjetja Matjaž Viriant.

Omenimo še, da so ob tej priložnosti popolnoma prenovili svojo celostno grafično podobo, ustvarili novo spletno stran www.ir-image.si (LINK: http://www.ir-image.si/), pripravljajo pa še nekaj manjših presenečenj. Nekaj od teh bo tudi v povezavi z Modrimi novicami, regionalno mesečno revijo, ki jo komunikacijska agencija izdaja že 19. leto, saj bo letos junija izšla že 200. številka.

V IR IMAGE-u je torej leto 2016 v znamenju dveh okroglih dvojk: 20. obletnice podjetja in 200. številke Modrih novic.


IR novoletna darila

20 kreativnih let komunikacijske agencije IR IMAGE