202304.01

Čestitke članu Podjetniškega kluba Kamnik g. Matevžu Kirnu

Pridružujemo se številnim voščilom, ki jih prejema naš novi častni občan Občine Kamnik, gospod Matevž Kirn, ter mu izrekamo iskrene čestitke.

Kot uspešen podjetnik in ugleden član naše skupnosti, si je gospod Matevž Kirn zaslužil to visoko priznanje. Njegov prispevek k razvoju našega Kamnika in gospodarstva pa tudi športa je neprecenljiv, saj je s svojim delom, vodenjem in podporo navdijuje  številne ljudi tako v lokalni skupnosti kot tudi izven naših meja.

G. Kirn je uspešen podjetnik, ki že več let vodi podjetje Calcit d.o.o., ki je eno od najuspešnejših v regiji, kar je v veliki meri posledica njegovega trdega dela in predanosti. Poleg tega pa je g. Kirn tudi aktiven član lokalne skupnosti, ki se vedno trudi pomagati ljudem in prispevati k razvoju naše občine ter Podjetniškega kluba Kamnik, v preteklosti je ustanovil in vrsto let vodil tudi Klub managerjev.

Ob tej priložnosti se mu v Podjetniškem klubu Kamnik iskreno zahvaljujemo za njegov prispevek in mu želimo, da bi mu tudi v prihodnje dosegal visoko zastavljene cilje.

Še enkrat, iskrene čestitke g. Kirnu za prejeto častno občanstvo!