»Karierna priložnost te čaka v Kamniku« je bil slogan 1. Kariernega sejma v Kamniku, ki ga je organiziral Podjetniški klub Kamnik v sodelovanju z Občino Kamnik in je potekal v četrtek, 17. novembra, in petek, 18. novembra, v Športni dvorani Kamnik.

Namen sejma je bila povezava uspešnih, zdravih podjetij iz Kamnika in okolice s perspektivnimi kadri, ki razmišljajo o menjavi zaposlitve, iščejo zaposlitev ali so študentje in spoznavajo možnosti zaposlitve ob zaključku študija.

Premalokrat poudarimo, kako močna in zdrava podjetja imamo na Kamniškem in v okolici- podjetja, ki so uspešna tudi izven naših meja, so veliki zaposlovalci, ki cenijo svoje zaposlene, v podjetjih prevladuje dobra klima in pozitivno vplivajo tudi na razvoj lokalnega okolja.

Na sejmu se je predstavilo 22 podjetij in organizacij in Kamnika ter regije: Nektar Natura, Jata Emona, Menina, Zavod Republike Slovenije za Zaposlovanje, Slovenska vojska, AdStar, Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra, Zadruga KIKštarter, Calcit, Policija, Metal Profil, Bevo, Komunalno podjetje Kamnik,Gospodarska zbornica Slovenije, Območna obrtno-podjetniška zbornica Kamnik, E-študentski servis, Jeles, Iskra Mehanizmi, Terme Snovik, Zarja Kovis, ETC Adriatic, Zarja Elektronika.

Podjetja so obiskovalcem predstavljala zelo raznolike poklice- od animatorjev, organizatorjev dogodkov pa vse do komercialistov, vodij marketinga, vodje digitalnih omrežij, tehnologe v proizvodnji, vodje projekta v razvoju, promotorja zadovoljstva zaposlenih, ključavničarja in sodelavca v prodajnem oddelku- vsak +iskalec zaposlitve je našel priložnost zase.

Več o 1. Kariernem sejmu si preberite tukaj.

predsednik podjetniškega kluba Uroš Rak