202011.16

KIKštarter startup vikend in predstavitev poslovnih idej pred naložbeno komisijo Kikštarter pospeševalnika

V KIKštarterju v novembru organizirajo zdaj že tradicionalni startup vikend. Ta dogodek se bo izvajal 27. in 28. 11. preko Zooma. V letošnjem letu je prišlo do spremembe teme; v preteklosti so bili vikendi obarvani s sloganom “Izziv za 5€”. Zaradi epidemije in dela na daljavo smo udeležencem želeli olajšati delo, tako da je dogodek odprte narave, razpisali smo samo prioritetna področja. To so področja hrane, okolja in trajnosti.
Več od dogodku je na voljo na spodnjih povezavah: https://kikstarter.si/event/starup-weekend-2020/

V ponedeljek, 30. 11. pa bodo v Kikštarterju izvedeli hibridni dogodek, ki bo sestavljen iz dveh delov.
Prvi del predstavlja predstavitev poslovnih idej pred naložbeno komisijo KIKštarter pospeševalnika. Svoje ideje bodo predstavili zmagovalci Startup vikenda 2020 in tisti podjetniki, ki bodo za svoje ideje do 28. 11. izvedli prijavo, kot je opisana na https://kikstarter.si/pospesevalnik/.

Drugi del pa bo dogodek mreženja za vse obstoječe in potencialne vlagatelje. Na dogodku bodo prisotni vlagatelji, ki so ustanovili Kikštarter pospeševalnik, naložbeni odbor in poslušatelji prvega dela Šole za vlagatelje, ki jo KIKštarter organizira s Poslovnimi angeli Slovenije, SAŠA inkubatorjem in Katapultom, sponzorira pa jo Slovenski podjetniški sklad. Natančen program tega dela bo znan v nekaj dneh.
Prijave na info@kikstarter.si