201612.23

Novoletno voščilo predsednika Podjetniškega kluba Kamnik

Spoštovani,

čas beži, ko se imaš lepo, pravijo. In najlepše se imamo, ko delamo dobre stvari s pravimi ljudmi v prijetnem in spodbudnem lokalnem okolju.

Ob tej priložnosti se zahvaljujem vsem sodelavcem, sosedom, lokalni skupnosti in vsem članom Podjetniškega kluba Kamnik. Klub je odlična organizacija, katere namen je spodbujanje razvojnih potencialov Kamnika in regije. Razvoja podjetništva, kreativnosti in okolja. Čestitam vsem članom, ker ste s svojo aktivnostjo svetilnik upanja v okolju – ker zaposlujete, vlagate v razvoj in ker ste pripravljeni del dodane vrednosti, ki jo v okolju ustvarjate, vračati nazaj v okolje.

Hvala vsem, s katerimi sodelujemo pri najrazličnejših projektih z namenom uresničevanja razvojnih ciljev občine in regije.

Želim poudariti, da je želja vseh podjetnikov, ki v klubu delujemo, pustiti pozitiven pečat v lokalni skupnosti. Pečat ambicije, enakopravnih možnosti, spodbudnega okolja za vse ter pripomoči k blagostanju naših bližnjih, sodelavcev, domačinov in vseh drugih občanov ter prebivalcev lokalne skupnosti.

Podjetja, ki ustvarjajo visoko dodano vrednost so temelj razvoja okolja in podjetnikom je potrebno tlakovati pot. Podjetja potrebujemo učinkovito, hitro in k hitrim rešitvam usmerjeno javno upravo. Brez lokalne oblasti, ki se tega zaveda, podjetja ne najdejo prostora za razvoj.

Kamnik ima odlične razvojne možnosti – upajmo se jim odpreti in jih izkoristiti v dobro vseh prebivalcev Kamnika.

Ponosen sem, da nam je v Podjetniškem klubu letos uspelo uskladiti in pripraviti vse potrebno za ustanovitev platforme za investiranje semenskega kapitala v mlade podjetnike.

Leto, ki prihaja, naj bo torej še ena velika priložnost za drobna in velika dejanja s katerimi bomo še naprej skrbeli za prosperiteto tako lokalne kot tudi širše družbe. Po drugi strani pa naj nam bo navdih, da svoje uspehe skozi izvedbo različnih družbeno in okoljsko odgovornih projektov še naprej vračamo ljudem in okolju.

Želim vam čarobne praznike z mirom in toplino v srcih ter da bi se na starega leta dan najprej spomnili na vse lepo, kar se nam je v zadnjih 366 dneh zgodilo in s tem zagonom vstopili v novega.


Tomaž Lah

Predsednik Podjetniškega kluba Kamnik


PKK_Voščilnica2017_v1