201802.11

PKK in člani PKK tretjič na karierni tržnici GSŠRM / 31.1.2018

Podjetniški klub Kamnik se je v sodelovanju z Gimnazijo in srednjo šolo Rudolfa Maistra iz Kamnika,  letos že tretjič predstavili dijakom na njihovi vsakoletni Karierni tržnici. Pridružili so se nam tudi nekateri člani PKK in dijakom predstavili svoja podjetja.

foto Bernarda Trstenjak Matej SlaparBernarda Trstenjak, ravnateljica GSŠRM in Matej Slapar, podžupan Občine Kamnik in generalni sekretar PKK

Za dijake, ki so pred eno najtežjih odločitev v svojem mladem življenju – kateri poklic si bom izbral in ga opravljal vse življenje? je takšna spodbuda s srani uspešnih in zdravih lokalnih podjetij, velika prednost pri odločitvi, ki bo zaznamovala njihovo poslovno pot.

Na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra (GSŠRM) v Kamniku se zavedajo, da je dobra izobrazba pot do uspeha vsakega posameznika in s tem posledično okolja in podjetja v katerem dela in ustvarja. Zato  na tradicionalni Karierni tržnici vsako leto nudijo priložnost, da podjetja izberejo najboljše od najboljših in nato sami vzgajajo svoje kadre, jih učijo in prilagajajo svoji poslovni kulturi in potrebam, ki jih imajo.

 Foto 31.1.18 Jug KIKštarter foto 31.1.18 IZA d.o.o.

foto 31.1.18 kikštarter1 foto 31.1.18 snovik

Foto 31.1.18 Zarja
Veseli smo, da so se nekateri člani PKK odzvali vabilu Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra (GSŠRM) za sodelovanje na njihovi Karierni tržnici, na kateri so dijakom, ki razmišljajo o svoji poklicni poti in karieri, predstavili svoja uspešna podjetja..

Na karierni tržnici na GSŠRM so se predstavili člani PKK:
Elektrina d.o.o., Iza d.o.o., Nektar Natura d.o.o., Terme Snovik, Zarja Elektronika d.o.o.