202001.26

Tradicionalno sodelovanje članov Podjetniškega kluba Kamnik na Karierni tržnici na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra Kamnik

dav

Matej Slapar, župan Občine Kamnik in generalni sekretar, Podjetniški klub Kamnik

Kot spodbujevalec podjetniškega razvoja mladih Podjetniški klub Kamnik od leta 2016  sodeluje z Gimnazijo in srednjo šolo Rudolfa Maistra iz Kamnika in se vsakoletno predstavi dijakom na njihovi Karierni tržnici, ki se je odvila 22.1.2020.

Eden od pomembnih ciljev PKK je spodbuda kamniškim podjetjem, da v okviru svoje družbene odgovornosti do mladih v svojem kraju, vsako leto predstavijo na Karierni tržnici in z njimi delijo svoje zgodbe o uspehu.  To je nujna in pomembna spodbuda za dijake, ki so pred eno najtežjih odločitev v svojem mladem življenju – kateri poklic si bodo izbrali in če bodo po šolanju lahko dobili službov skladu z njihovo izobrazbo.

Na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra v Kamniku se zavedajo, da je dobra izobrazba pot do uspeha vsakega posameznika in s tem posledično okolja in podjetja v katerem dela in ustvarja. Zatona tradicionalni Karierni tržnici zaposlovalcem vsako leto nudijo priložnost, da izberejo najboljše od najboljših in nato sami vzgajajo svoje kadre, jih učijo in prilagajajo svoji poslovni kulturi in potrebam, ki jih imajo.

Veseli smo, da so se  člani PKK ponovno odzvali vabilu Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra za sodelovanje na njihovi  Karierni tržnici, na kateri so dijakom, ki razmišljajo o svoji poklicni poti in karieri, predstavili svoja uspešna podjetja. Zbranim se je na tržnici pridružil tudi župan Matej Slapar skupaj z ravnateljico Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik Bernardo Trstenjak. Zahvaljujemo se  članom Podjetniškega kluba Kamnik:  Elektrina d. o. o., Interblock d. o. o., Metal profil d. o. o., Iskra mehanizmi, Jata d. d., Terme Snovik in Zadruga KIKŠtarter. 

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

IMG_1789-001

dav